Luova lava -ohjaajaesittelyt

Minna Rouni - Haagan ja Vallilan kerhot 

Hei! Olen Minna, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja teatterialan sekatyöläinen. Olen opettanut teatteria ja sanataidetta monen ikäisille oppilaille, 5-vuotiaista senioreihin. Lisäksi olen muun muassa ollut näyttelijänä Suomenlinnassa lasten seikkailunäytelmissä ja toiminut assistenttina oopperassa – mahtuupa työuralleni myös rooli asiakkaita pelottelevana zombinakin!

Teatteriryhmissäni leikitään, tehdään improvisoituja kohtauksia, joskus myös piirretään ja kirjoitetaan tai pähkäillään, minkälainen lavastus tai äänimaailma esitykseen sopisi. Esitykset syntyvät oppilaiden ideoiden pohjalta ja sisältävät monesti mahtavia hahmoja ja villejä juonenkäänteitä, kuten merirosvoja karkuretkellä tai koulun talkkari tutkimassa katoamistapausta.

Teatterin lisäksi tykkään opiskella vieraita kieliä ja kitaransoittoa. Tällä hetkellä poden myös armotonta koirakuumetta!

Sähköposti: minnamaariarouni@gmail.com
Ilona Karppanen - Maunulan ja Herttoniemenrannan kerhot

Hei! Nimeni on Ilona. Olen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja omaan pitkän kokemustaustan eri-ikäisten ryhmien parissa työskentelystä ja yhteisöllisistä taideprosesseista. Olen valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi vuonna 2017. Opiskelujen ohessa ja valmistumiseni jälkeen olen esitysten valmistamisen ja esiintymisen lisäksi ohjannut erilaisia lasten, nuorten ja aikuisten ilmaisullisia - ja taiteellisia ryhmiä ja työpajoja muun muassa seurakunnille, opiskelijajärjestöille ja kouluille.

Esiintymistaitojen opettamisen lisäksi pyrin opettamaan myös luovuutta ja mielikuvituksen harjoittamista. Käytän menetelmiä kirjallisen, visuaalisen, liikkeellisen ja draamallisen ilmaisun työkalupakeista ja sovellan näitä mielelläni keskenään.

Sähköposti: ilona.karppanen@gmail.com


Vera Karvonen - Viikin, Myllykylän ja Kalasataman kerhot

Hei, olen Vera! Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lapsi- ja perhetyöntekijä ja vuonna 2022 valmistun nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Opiskelen alaa oppisopimustyöntekijänä Stadin nuorisoseuroilla. Olen toiminut useita vuosia eri harrastajateattereiden lavoilla sekä tehnyt töitä kulttuuriharjottelijana. Kerhoissani pääset leikkimään, improvisoimaan, harjoittelemaan tunnetaitoja, oppimaan teatterin ihanasta maailmasta sekä paljon muuta. Teatterin lisäksi tykkään vapaa-ajallani touhuta koirani kanssa ja pelata jalkapalloa. Nähdään kerhoissa! 


Sähköposti: vera.karvonen@nuorisoseurat.fi

Puh. 044 719 9234