Kesätyöpaikat auki nyt!

Kesätyöpaikkahaku on käynnissä. Etsimme kesäkuun leireille iloisia, reippaita ja ahkeria työntekijöitä. Voit olla kokenut konkari lasten kanssa tai vain kiinnostunut työskentelemään lasten kanssa. Tarjoamme kesälle palkallisia työpaikkoja, mahdollisuuden suorittaa harjoittelu sekä työskentelemään kesäsetelillä. Tässä on siis oiva tilaisuus päästä kesällä tekemään ja touhuamaan. Hakeminen on helppoa, täytä lomake huolellisesti!

Luova Lava -leirit pidetään kesäkuussa 5.-9.6, 12.-16.6. ja 19.-22.6. Leiri on tarkoitettu 7-11-vuotiaille lapsille ja leiri kestää päivittäin klo 9.30-15.30. Tänä vuonna leirejä järjestetään: Kamppi, Kannelmäki, Kalasatama, Pasila, Ruoholahti ,Myllykylä, Haaga, Tapanila ,Maunula ,Laajasalo ,Munkkivuori ,Lauttasaari ,Katajanokka ja Puotila

Leiriohjaajan työaika on päivittäin klo 9-16.00. Lisäksi edellytämme osallistumista yhteisiin koulutus- ja tapaamispäiviin. Ohjaajan palkka on kahdelta viikolta 1030 euroa ja kolmelta viikolta 1415 euroa. Ohjaajan tulee olla täysikäinen. Apuohjaajan palkka on 520 euroa ja apuohjaajalla tulee olla kesäseteli. Apuohjaaja ohjaa kahdella viikolla leiriläisiä.

Lisätietoja leireistä saa https://stadi.nuorisoseurat.fi/toiminta/luova-lava/

Hakuaika päättyy 5.3.2022 ja ryhmähaastattelut pidetään maaliskuussa. Valinnoista tiedotetaan mahdollisimman pian haastatteluiden jälkeen.

Ansioluetteloa tai todistusjäljennöksiä ei tarvitse toimittaa työnantajalle. Kerro kokemuksestasi, osaamisestasi ja harrastuksistasi mahdollisimman hyvin.


Nuorisoseurajärjestön keskeisiä arvoja ovat osallisuus, yhdenvertaisuus, moninaisuus ja yhteisöllisyys. Haluamme, että jokainen voi kokea olonsa turvalliseksi toiminnassamme. Siksi noudatamme turvallisemman tilan ohjeita leireillämme sekä koulutuksissamme.

Lisätietoja hausta antaa Stadin Nuorisoseurojen Leirikoordinaattori Vera Karvonen sähköposti: vera.karvonen@nuorisoseurat.fi, Puh. 044 719 9234

Ilmoittautuminen ohjaajaksi: https://forms.gle/hmjXos7Tc9VVKXNEA

Apuohjaaja haku täältä!

Jos taas olet vielä alle 18-vuotias nuori Helsingistä ja sinua kiinnostaa tulla apuohjaajaksi Luova lava-leireille käythän täyttämässä tämän lomakkeen ja muista hakea kesätyöseteli: https://forms.gle/nBwJEjgjsqR38PUk9

Harjoittelun tekeminen leireillä!

Myös harjoittelun tekeminen kesäleirillä onnistuu. Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.gle/ykyi6Rsu5dEPJkR4A