Luova lava päiväleirit on täynnä tanssia, teatteria, musiikkia, kädentaitoja ja ulkoilua.

     Kesällä 2021 on tarjolla 38 leiriä ympäri Helsinkiä

Leiriviikot ovat 7-11.6., 14-18.6. ja 21-24.6. Leiripaikat ja viikon vaihtelevat hiukan. 

Luova lava – päiväleireillä pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä teatterin, tanssin, musiikin, sanataiteen ja kuvataiteen parissa. Leireille ovat kaikki tervetulleita sillä leireillä on tekemisen Riemua. Helsingissä kesän 2021 leiripaikkoja ovat Laajasalon Ympäristötila, Kannelmäen Nuorisotalo, Kallahden Nuorisotalo, Munkkivuoren Nuorisotalo, Viikin Nuorisotalo, Ruoholahden nuorisotalo, Tapanilan kylätila, Myllykylän kylätalo, Käenkuja Sörnäisissä, Haagan nuorisotalo, Maunula-talo, Allianssi-talo Pasilassa ja Annantalo.

Leiriviikkojen päätteeksi järjestetään Hetki Taiteilijana konsertti, jossa jokainen leiriläinen pääsee esiintymään. 11 ja 18.6. Konsertit streamataan Tiivistämöltä ja 24.6. esitykset pidetään leiripaikoissa.

Luova lava -leirit on 7-11-vuotiaille (s.2013-2010) tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Lisäksi Annantalolla järjestetään 11-14-vuotiaiden Luovan toiminnan leiri ( 2009-2007).

Luova lava -päiväleireillä on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja opetella sosiaalisia taitoja yhdessä muiden kanssa. Leireillä päivät kuluvat leikkien, pelaten, laulaen, liikkuen, ulkoillen, tanssien, piirtäen, askarrellen, musisoiden tai retkeillen.

Leireillä hyödynnetään luovuutta ja improvisointia, leiriläisiltä ei kuitenkaan vaadita aiempaa kokemusta taiteiden alalta. Kesän 2021 teema on Jännittävät juuret, joka juhlistaa 140-vuotiasta nuorisoseuraliikettä. Leirillä ei kuitenkaan tutustuta pölyisen historiaan vaan luodaan uutta! Leirit huipentuvat Hetki Taiteilijana konserttiin, jossa kaikki leiriläiset pääsevät lavalle. 

Kesän yhden viikon leirihinta on 120 euroa ja kaksi leiriviikkoa yhteensä 220 euroa. Juhannusviikon hinta on 100 euroa. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää ohjelman, materiaalit, T-paidan, vakuutuksen, lämpimän ruoan ja välipalan.

Peruutusehdot:

Leirin voi perua 30.4. asti niin, että jo maksettu leirimaksu palautetaan muutoin kokonaan, mutta siitä peritään 10 euron käsittelykulu. 30.4. jälkeen peruutetusta leiristä ei  hyvitetä rahoja takaisin ilman hoitajan/lääkärintodistusta. Myös tässä tapauksessa perimme 10 euron käsittelykulun. Peruutus tulee tehdä osoitteeseen pirita.laiho@nuorisoseurat.fi

Huom! Mikäli peruutus tapahtuu viranomaisten toimesta ja valtioneuvoston päätöksellä, koko leirimaksu palautetaan. 


Lisätiedot: 

Judit Kemppilä 

judit.kemppila@nuorisoseurat.fi

050 439 3841


Pirita Laiho

pirita.laiho@nuorisoseurat.fi

040 558 7870


Luova lava -toiminnan tavoitteita ovat: 

Tekemisen riemu  

  • toiminta on iloista ja hauskaa 
  • Osallistujilla on mahdollisuus ylittää itsensä ja kokea onnistumisen iloa 
  • Toiminnasta saa uusia taitoja, joista on hyötyä läpi elämän, kuten esiintymistaidon harjoittelu


Luova lava

Yhteisöllisyys   

  • Lapset ja nuoret ovat osa suurempaa monikulttuurista yhteisöä    
  • Toiminta on kaikille avointa ja tasa-arvoista
luova lava

Osallisuus

  • Lapset ja nuoret ideoivat ja toteuttavat toimintaa itse  
  • Osallistujat oppivat ja saavat uusia kokemuksia itse tekemällä    
  • Laadukasta, kasvattavaa toimintaa        
  • Osaavat ohjaajat tukevat lasten kasvua ja luovat turvallisen ilmapiirin leiritoimintaan
  • Toiminnassa toteutuu Nuorisoseurojen kasvatusnäkemys
e leiriläistä tauolla asettuneena valokuvaan