Toiminta

Nuorisoseuratoiminnassa on tekemisen riemua koko perheelle!

Stadin Nuorisoseurat ry järjestää eri puolilla Helsinkiä:

Stadin Nuorisoseurat ry hallinnoi Munkkivuoren nuorisotaloa ja järjestää siellä avointa toimintaa, kerhoja sekä iltapäivätoimintaa.

Näiden lisäksi paikalliset nuorisoseurat Helsingin ja Uudenmaan alueella järjestävät monenlaista harrastustoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kysy paikkakuntasi harrastusmahdollisuuksista paikallisyhdistyksistämme!

Kansantanssi tarjoaa tuhansille harrastajille elämyksiä ja yhdessä tekemisen ja oppimisen iloa – ja kohottaa kuntoa! Lähde mukaan tanssin riemuun!

Teatteritoiminnassa kasvamme, innostumme ja lumoudumme yhdessä – olemme rohkeuden näyttämöllä. Tutustu paikallisiin nuorisoseuroihin löytääksesi teatteritoimintaa!

Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa 8-12 -vuotiaille: teatteria, tanssia, sirkusta, musiikkia ja kädentaitoja! Tarjolla on kesäleirejä ja kerhotoimintaa.

Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa temppuillaan, tasapainoillaan ja tehdään pariakrobatiaa. Lue lisää ja tule mukaan!

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, sirkusta ja musiikkia taaperolle ja vanhemmalle. Lue lisää ja tule mukaan!

Nuorisoseuroissa toimii valtavasti erilaisia kerhoja elokuvanteosta askarteluun ja zumbasta monitoimikerhoihin. Etsi lähin nuorisoseurasi ja kerro, mitä haluaisit tehdä!