Munkkivuoren nuorisotalo

Avoimen toiminnan (3.-7.-lk) aukioloajat 15.5 – 2.6.2023
ma klo 12-17
ti klo 12-17
ke klo 12-16.30
to klo 12-17
pe klo 12-17

Tapahtumat ja erikoisaikataulut

Luova Lava päiväleirit 5-9.6.2023 ja 12-16.6.2023 (leirit ovat täynnä)

Ma 26.6.23 alkaen nuorisotalo on kesätauolla. Avaamme ovemme jälleen tiistaina 1.8.23 klo 10.00
 
1-9.8.23 olemme auki arkipäivisin 10-16.
 
10.8.23 alkaen nuorisotalo on auki arkipäivisin klo 12.00 -> syksyn aukioloajat tarkentuvat elokuussa. 
 

Nuorisotalon kesäretket 3.-7.-luokkalaisille kesäkuussa 2023.
Voit ilmoittaa lapsesi mukaan retkelle lähettämällä meille sähköpostia tai tekstiviestin / Whatsapp – viestin. Retket toteutuvat, jos niihin osallistuu vähintään 6 lasta. Retkelle ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksuohjeet retkimaksun suorittamiseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 14.6. Jos retki peruuntuu, palautamme retkimaksun käteisellä.
Retkelle osallistuminen edellyttää voimassa olevaa nuorisotalomme jäsenkorttia (joka on ilmainen).
Teemme maanantain, tiistain ja keskiviikon retkelle lähtijöille mukaan eväät, joten ilmoitathan lapsen mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ma 19.6 retki Falkullan kotieläintilalle (https://nuorten.hel.fi/nuorisotalot/fallkulla/) hinta 5€.
Aikataulu: lähtö nuorisotalolta klo 10.00, paluu nuorisotalolle klo 15.30 mennessä. Retken jälkeen nuorisotalo on auki klo 16.00 asti.
Retken hintaan sisältyvät retkieväät ja matkaliput. Retkelle voi ottaa mukaan myös omia eväitä ja taskurahaa, jos haluaa ostaa jotain Falkullan kesäkahvilasta.
Retkelle on säävaraus, sateen sattuessa vietämme aikaa nuorisotalolla.

Ti 20.6 retki Suomenlinnaan (https://www.suomenlinna.fi/), hinta 5€.
Aikataulu: lähtö nuorisotalolta klo 10.00, paluu nuorisotalolle klo 16.00 mennessä. Retkellä on mahdollisuus uida. HUOM! Ilmoitathan meille ilmoittautumisen yhteydessä, saako lapsesi uida. Retken hintaan sisältyvät retkieväät ja matkaliput. Retkelle voi ottaa mukaan myös omia eväitä ja taskurahaa, jos haluaa ostaa jotain Suomenlinnassa.
Retkelle on säävaraus, sateen sattuessa vietämme aikaa nuorisotalolla

Ke 21.6 retki Harakka – saareen (https://www.harakansaari.fi/), hinta 5€.
Aikataulu: lähtö nuorisotalolta klo 10.00, paluu nuorisotalolle klo 15.30 mennessä. Retken jälkeen nuorisotalo on auki klo 16.00 asti.
Retken hintaan sisältyvät retkieväät ja matkaliput. Retkelle voi ottaa mukaan myös omia eväitä ja taskurahaa, jos haluaa ostaa jotain esim. Kaivopuiston jäätelökioskista.
Retkelle on säävaraus, sateen sattuessa vietämme aikaa nuorisotalolla

To 22.6 retki Luonnontieteelliseen museoon (https://www.luomus.fi/fi/luonnontieteellinen-museo), hinta 5€.
Aikataulu: lähtö nuorisotalolta klo 10.00, paluu nuorisotalolle klo 14.00 mennessä. Retken jälkeen nuorisotalo on auki klo 16.00 asti. Retken hintaan sisältyvät pääsymaksu museoon ja matkaliput. Retkelle voi ottaa mukaan taskurahaa, jos haluaa ostaa jotain museon kahvilasta.

Yhteystiedot

Yleiset asiat: 045 258 6852 (myös WhatsApp) / munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi
Iltapäivätoiminta: 040 824 6554 / munkkivuoren.ip@nuorisoseurat.fi
Raumantie 5, 00350 HELSINKI
Instagram ja Tiktok @nutamunkki

Terveys & turvallisuus
– Kaikkien nuorisotalolle tulijoiden tulee puhdistaa kätensä käsidesillä tai käydä pesemässä kätensä nuorisotalon vessassa.
– Flunssaoireisena ei voi tulla nuorisotalolle. Emme voi päästää flunssaoireisia lapsia sisään. Jos täällä oleva lapsi alkaa oireilemaan talolla ollessaan, olemme yhteydessä vanhempiin ja lähetämme lapsen kotiin.

Kameleontti toivottaa kävijät tervetulleeksi Munkkivuoreen!

Kameleontti tarjoaa ohjattua harrastus- ja kulttuuritoimintaa, kuten kädentaitoja, teatteria, tanssia, musiikkia ja leivontaa. Kameleontti järjestää iltapäivätoimintaa 1.-2. -luokkalaisille sekä avointa toimintaa 3.-7. -luokkalaisille.

Kameleontti on Stadin Nuorisoseurojen hallinnoima järjestövetoinen nuorisotalo. Yhteistyötä tehdään Helsingin Nuorisopalveluiden, sosiaalitoimiston, alueen koulujen, päiväkotien, seurakunnan ja muiden tahojen kanssa. Nuorisotalo Kameleontti toteuttaa ohjauksellista ja kulttuuripainotteista toiminta-ajatusta kaikessa toiminnassaan olipa kyseessä iltapäiväkerho-, avoin- tai kerhotoiminta.

Työssäoppijat / työharjoittelijat

Otamme mahdollisuuksien mukaan alaa opiskelevia opiskelijoita (yhteisöpedagogeja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, lastenohjaajia) palkattomille työssäoppimis- ja työharjoittelujaksoille. Yhteydenotot sähköpostitse.