Munkkivuoren nuorisotalo

Avoimen toiminnan (3.-7.-lk) aukioloajat
ma klo 12-18
ti klo 12-18
ke klo 12-15 (tämän jälkeen nuorisotalo on auki vain harrastuskerhoihin osallistuville)
to klo 12-18
pe klo 12-17

Tapahtumat

 

Avoin perhekerho

Tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Tervetuloa aamukahville ja pienelle purtavalle muiden perheiden kanssa!
Koulujen syyslomaviikolla 42, ei kerhoja. 

Nuorisotalon 30-vuotisjuhlat 7.10.2022

Tervetuloa juhlistamaan 30-vuotista taivaltamme Munkkivuoressa 7.10.2022. Avoimet ovet kaikille klo 15-18. Tapahtumassa on nuorisotalon näköistä ohjelmaa sekä tarjolla purtavaa. Tapahtuma avoin kaikille alueen asukkaille, yhteistyökumppaneille, entisille ja nykyisille kävijöille. Tule katsomaan miten ajat ovat vuosikymmenten aikana muuttuneet nuorisotalolla ja juhlimaan kanssamme.

Retki Talin keilahalliin

Nuorisotalo järjestää retken Talin keilahalliin pe 14.10. Lähtö nuorisotalolta tapahtuu klo 14.30. Takaisin palaamme noin klo 16.30. Retken hinta on 2 euroa (kenkävuokra) + voimassa oleva jäsenkortti.
Voit ilmoittaa lapsesi mukaan retkelle lähettämällä meille sähköpostia: munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi Viestin saatuamme vahvistamme osallistumisen ja kerromme ohjeet retken maksamista varten. Retkelle on rajoitetusti paikkoja.

Lisätietoja retkestä saa nuorisotalolta. Ohjaajiksi mukaan lähtevät Timi & Remi

Yhteystiedot

Yleiset asiat: 045 258 6852 (myös WhatsApp) / munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi
Iltapäivätoiminta: 040 824 6554 / munkkivuoren.ip@nuorisoseurat.fi
Raumantie 5, 00350 HELSINKI
Instagram ja Tiktok @nutamunkki

Korona
Seuraamme Helsingin kaupungin ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ohjeita ja suosituksia toimintamme järjestämisessä.  
– Kaikkien nuorisotalolle tulijoiden tulee puhdistaa kätensä käsidesillä tai käydä pesemässä kätensä nuorisotalon vessassa. Olemme lisänneet tilojemme siivousta. 
– Flunssaoireisena ei voi tulla nuorisotalolle. Emme voi päästää flunssaoireisia lapsia sisään. Jos täällä oleva lapsi alkaa oireilemaan talolla ollessaan, olemme yhteydessä vanhempiin ja lähetämme lapsen kotiin.

Kameleontti toivottaa kävijät tervetulleeksi Munkkivuoreen!

Kameleontti tarjoaa ohjattua harrastus- ja kulttuuritoimintaa, kuten kädentaitoja, teatteria, tanssia, musiikkia ja leivontaa. Kameleontti järjestää iltapäivätoimintaa 1.-2. -luokkalaisille sekä avointa toimintaa 3.-7. -luokkalaisille.

Kameleontti on Stadin Nuorisoseurojen hallinnoima järjestövetoinen nuorisotalo. Yhteistyötä tehdään Helsingin Nuorisopalveluiden, sosiaalitoimiston, alueen koulujen, päiväkotien, seurakunnan ja muiden tahojen kanssa. Nuorisotalo Kameleontti toteuttaa ohjauksellista ja kulttuuripainotteista toiminta-ajatusta kaikessa toiminnassaan olipa kyseessä iltapäiväkerho-, avoin- tai kerhotoiminta.

Työssäoppijat / työharjoittelijat

Otamme mahdollisuuksien mukaan alaa opiskelevia opiskelijoita (yhteisöpedagogeja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia, lastenohjaajia) palkattomille työssäoppimis- ja työharjoittelujaksoille. Yhteydenotot sähköpostitse.