Kerhot 3.-7.-luokkalaisille

Kerhotoiminta on koronarajoitusten takia toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme kevään 2022 kerhoista, kun rajoitukset lievenevät. 

Nutan syksyn 2021 kerhotarjonta

Järjestämme nuorisotalolla toimintakauden aikana kerhoja, joista osa on ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Osaan kerhoista tarvitsemme ilmoittautumisen vanhemmilta, muihin riitää nuoren oma ilmoitus osallistumisesta. Kerhoihin voivat osallistua kaikki 3-7.-luokkalaiset, joilla on voimassa oleva nuorisotalon jäsenkortti. Lisäksi meillä toimii lapsista koostuva talotoimikunta, joka kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 15.00 ->. Talotoimikuntaan voivat tulla mukaan kaikki 3.-7.luokkalaiset nuorisotalon kävijät, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään ja kehittämään nuorisotalomme toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa. 

Kokkikerho maanantaisin 15.30-17.00

Nutan keittiössä kokkaillaan maanantaisin koko syyskauden. Yksi kerho sisältää 3 kerhokertaa ja maksaa 6€. Kerhoon tulee ilmoittautua etukäteen. HUOM! ilmoitathan lapsesi ensisijaisesti vain yhteen kerhoon, muihin kerhoihin pääsee varasijalle.
I Kokkikerho 
II Kokkikerho 
III Kokkikerho 

Voit ilmoittautua kerhoon sähköpostilla munkkivuoren.nuorisotalo@nuorisoseurat.fi tai puh: 045 2586852 (myös Whatsapp). 


 

Liikuntakerho tiistaisin klo 15.00 – 16.00

Tervetuloa liikkumaan monien eri lajien parissa. Osallistujat saavat toivoa lempiliikuntamuotojaan.
Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on ilmainen.

Teatterikerho torstaisin klo 15.30 – 16.30. 

Kerhossa on leikitty teatterileikkejä sekä tehty pieniä näytelmiä ja kuvattu elokuvia. Kerhoon voi tulla tutustumaan ensimmäisillä kerroilla yhdeksi tai kahdeksi kerraksi, mutta pidemmällä aikavälillä toivomme sitoutumista kerhoon. Kerho on ilmainen. Kerho on täynnä ja jatkaa kevätkauden 2022 samalla ryhmällä, kuin syksyllä 2021.

Pelikerho perjantaisin 15.30 – 16.30

Ohjaajien ja lasten yhteispelaamista nutalla. Pelejä pelataan isolta valkokankaalta nutan salissa Xbox One / Playstation 4 / Nintendo – pelikonsoleilla. Pelattavien pelien ikärajana on korkeintaan K7.
Pelikerho on avoin ja sinne voi ilmoittautua mukaan saman päivän aikana nutalla. Jos halukkaita pelaajia on paljon, kaikki eivät välttämättä pääse joka viikko pelaamaan, mutta pidämme huolen, että pelimahdollisuuksia tarjotaan tasaisesti kaikille pitkin syksyä. Kerho on ilmainen.